03 808 14 58

Fluke 434 Power Quality Analyzer

De Fluke 434 Energieanalyzer is een ideale meter voor het meten van verschillende energiewaarden. Met de verliescalculator kan hij zelfs de kosten van verspilde energie door slechte netvoeding berekenen. Dit is een krachtige meter om verschillende storingen op te sporen.

Wanneer elektrische apparatuur van toepassing is dan speelt de netkwaliteit een grote rol om te zorgen dat alles goed werkt en de machines blijven functioneren. Op deze manier wordt stilstand en uitval (en daarmee hogere kosten) zo veel mogelijk voorkomen. De netanalyser kan verschillende belangrijke parameters registreren zoals: verbruik, frequentie, dalen, stroom, fasen, transient, draairichting, cos, pieken en dalen.

Dit instrument is ideaal voor energie analyses en wordt veelal gebruikt bij voorspellende onderhoud. De kit wordt standaard geleverd inclusief 4 stroomtangen en 5 meetsnoeren voor spanning. Ook wordt er software meegeleverd voor het uitlezen van de data.

Fluke 434 Power Quality Analyzer
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Power Quality Analyzer
  • Real-time storing en trendanalyse
  • Meet drie fasen en nulleider
  • Datalogfunctie
  • Meet pieken, dalen, harmonischen
  • Energiemeter met datalogger
  • Inclusief software en USB kabel voor het uitlezen van de gegevens
  • Geleverd in een stevige koffer
product:sidebar-qrcode
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.