03 808 14 58

Leica Geosystems Digicat 600i & 600i xf

De Digicat 600i is een kabel detector met een interne datalogger. Informatie over gebruik van het apparaat wordt automatisch in het geheugen opgeslagen, met de LOGICAT software kunt u dit uitlezen.

Dit model heeft ook een gecombineerde auto modus die er voor zorgt dat menselijke fouten tijdens het zoeken niet meer plaatsvinden. Door het nauwkeurig opsporen van kabels en leidingen vermijdt u veel schade tijdens het uitvoeren van bijvoorbeeld graafwerkzaamheden.

Door het heldere scherm en simpele bedieningspaneel is dit een heel gebruiksvriendelijk apparaat. Door middel van de signaalklem kunt u ook kabels en leidingen opsporen die zelf geen signaal uitzenden.

Voor niet metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen. Ook Digimouse kan hiervoor worden ingezet alsmede voor het traceren van afvoeren en rioleringen.

Xf-Serie

De 600i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 600i, maar met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan u ook op 512 en 640Herz modes zoeken, een veel groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Het geheel is los verkrijgbaar of als kit. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij hebben een basis model en een geavanceerd model voor huur beschikbaar.

Leica Geosystems Digicat 600i & 600i xf
Leica Geosystems Digicat 600i & 600i xf
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Met ingebouwde datalogger
  • Verbinding via bluetooth
  • Bruikbaar met LOGICAT software
  • Verschillende bluetooth opties
  • Typisch geschikt voor gebruik in de bouw
  • Snel leverbaar inclusief vele accessoires
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.