03 808 14 58

Universele Test Machine Inspekt Table Blue 20kN

De UTM Inspekt Table Blue is een Universele Testmachine (UTM) voor het uitvoeren van tests op verschillende componenten en proefstukken van bijv. kunststof en staal op medium capaciteit tot 20kN.

De machines in de Inspekt Table Blue serie zijn ontworpen voor standaard tests met een repeterende taak. De machines zijn goed inzetaar bij het controleren van de productkwaliteit tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens de eenvoudige tests is het niet nodig om deze machine aan te sluiten op een computer, de meetwaarden worden weergegeven op een geïntegreerd display.

Dit model kan in de capaciteiten 5, 10 en 20 kN geleverd worden. De klant kan vervolgens kiezen voor een desktop of stand-alone model. Ook is het veelal mogelijk om uw oude model te vernieuwen (retrofit).

Alle elementen van de machine zoals de voeding en aansturing zijn verwerkt in het tafelmodel. Een digitale controller zorgt er voor dat u de machine kunt gebruiken en gelijktijdig data kunt verzamelen. De machine is uitgerust met meerdere moduleslots om eventueel uit te kunnen breiden naar extra opties.

De Inspekt Table Blue testmachines kunnen op zichzelf gebruikt worden voor eenvoudige tests, maar ook in combinatie met een PC. De machine kan via usb- en lan kabel met de pc verbonden worden. De LabMaster software is eenvoudig in opzet en kan worden gebruikt voor eenvoudige, enkelvoudige tests, alsook voor zeer uitgebreide, repeterende tests. Er staan standaard een aantal block programma's in geprogrammeerd bij levering, op basis van de door de klant opgegeven relevante normen / standaarden. U kunt deze natuurlijk aanpassen of zelf nieuwe tests invoeren in het systeem.

Om de veiligheid van de gebruiker te garanderen is het mogelijk om de machine uit te rusten met verschillende beveiligingen. Dit is vooral belangrijk met testobjecten die bijvoorbeeld uit elkaar kunnen spatten (glas, staal). Ook kunnen er elektrische sloten geplaatst worden die u kunt bedienen met de LabMaster software.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijkt u vrijblijvend op: www.test-machines.nl.Universele Test Machine Inspekt Table Blue 20kN
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaal testmachines tot 20 kN
  • Specifiek voor materiaaltests in medium range
  • Modulaire opbouw voor mogelijke uitbreiding
  • Retrofitting en maatwerk mogelijk
  • Zeer nauwkeurig en eenvoudig te bedienen
  • Uitgebreide mogelijkheden in meegeleverde software
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.