03 808 14 58

Fluke MDA-550 - Motor Drive Analyser

Motor Drive Analyser MDA-550 huren

Metesco heeft de beschikking over een groot aantal Fluke meetinstrumenten. Wilt u motoraandrijvingen analyseren? Dan is de Fluke MDA-550 Motor Drive Analyser voor u het juiste instrument!

De Fluke MDA-550 Motor Drive Analyser is speciaal ontwikkeld voor het meten, vastleggen, analyseren en oplossen van elektrische problemen bij frequentieregelaars en de hierdoor aangestuurde motoren. Het te huren meetinstrument is hiervoor voorzien van 4 kanalen waarmee u onder andere uitgangsspanning, onbalans en stroom kunt meten. Het instrument is verder voorzien van een volwaardige Oscilloscoop 500MHz.

Dit instrument is voor het uitvoeren van complexe metingen, maar door de aanwezigheid van vooraf ingestelde meetprofielen is het voor de gebruiker eenvoudig zelf in te stellen. U kunt eigenlijk geen gegevens missen en bent zo altijd in staat om betrouwbare analyses uit te voeren gericht op kritieke parts van de motoraandrijving. 

De MDA-550 is een compleet instrument met een ingebouwde rapportgenerator, waarmee snel complete rapporten opgesteld kunnen worden. Vanzelfsprekend leveren wij ook de software mee voor het uitlezen hiervan.

Belangrijke kenmerken van het instrument op een rij:

 • Guided testmetingen met grafische stapsgewijze aansluitschema's voor spanning en stroom maken instellen en verbinden met frequentiegeregelde aandrijvingen eenvoudiger dan ooit
 • Vooraf ingestelde meetprofielen verzamelen gegevens op basis van de gekozen meetprocedures, waardoor geen complexe configuratie is vereist
 • Met de ingebouwde rapportagefunctie kunt u eenvoudig professionele vooraf- en achteraf-rapporten opstellen voor storingzoeken aan motoraandrijvingen
 • Meet de belangrijkste parameters voor motoraandrijvingen zoals spanning, stroom, DC-busspanningsniveau en AC-rimpel, spannings- en stroomonbalans en harmonischen (MDA-550), spanningsmodulatie en spanningsontladingen via de motoras (MDA-550).
 • Voer uitgebreide metingen van harmonischen uit om de effecten van lage en hoge harmonischen op uw elektrisch systeem te identificeren.
 • Meet aanvullende elektrotechnische parameters met een volwaardige oscilloscoop van 500 MHz, een meter- en registratiefunctie voor een complete reeks elektrotechnische en elektronische metingen aan industriële systemen.

Het geheel wordt geleverd als kit inclusief vaste tangen (flex tangen optioneel beschikbaar) en meetsnoeren voor spanning. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden!

Huur uw motor drive analyser bij Metesco
Fluke meetapparatuur huur bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Betrouwbare Motor Drive Analyser
 • 400A stroomtangen, optie tot 3000A
 • Stevig en robuust instrument
 • Volwaardige Oscilloscoop 500MHz
 • Ingebouwde rapportfunctie
 • Geleverd in stevige koffer met software
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.