03 808 14 58

Tractel Dynafor LLX1 Trekklok

De Dynafor trekklok type LLX1 is een nauwkeurige trekklok met de mogelijkheid tot het dragen van een capaciteit tot 20 ton (vanaf 500 kilogram) met daarbij een nauwkeurigheid van ongeveer 0,2% f.s.. Door middel van een mobiele display met radioverbinding is het ook mogelijk om deze loadcell van een afstand van 40 meter uit te lezen.

Deze lichtgewicht dynamometers hebben voor de gewichtsklasse relatief veel weegcapaciteit. Om ervoor te zorgen dat klanten altijd direct kunnen meten, levert Metesco de deze trekklokken inclusief bijpassende sluitingen. Vanzelfsprekend voorzien van een recent keuringsattest.

Bent u geinteresseerd in de huur van trekklok als de Tractel LLX1 of een andere gelijksoortig instrument? Of heeft u wellicht wat aanvullende informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze sales engineers.

Inmiddels is dit instrument leverbaar als de Dynafor Pro.

Tractel Dynafor LLX1 Trekklok
Tractel Dynafor LLX1 Trekklok
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekklok voor kraanlasten
  • Nauwkeurig tot ±0,2% f.s.
  • Maximale capaciteit 20 ton
  • Altijd inclusief sluitingen
  • Inclusief remote display
  • Weergave in daN, ton, kN of kg
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.