03 808 14 58

Fluke 1653 Installatietester

De Fluke 1653 installatietester is een efficiënte meter voor het testen van elektrische installaties en systemen. In de 1650 series zijn verschillende versies beschikbaar waaronder de multifunctionele 1653. Dit soort installatietesters zijn naast hun industriële toepassingen zeer bruikbaar voor metingen in bijvoorbeeld scholen, gebouwen en woningen. Met deze meter kunt u controleren of het testobject voldoet aan de wetten en regels.

Het apparaat is eenvouding in gebruik, ondanks de uitgebreide mogelijkheden. Met de draaiknop stelt u snel in welke metingen u wilt verrichten. Het duidelijke scherm met symbolen heet een brede kijkhoek is daarnaast altijd goed leesbaar.

Het instrument heeft geheugen waarop metingen kunnen worden opgeslagen en later worden opgeroepen. Het is een compleet instrument en wordt met alle benodigde accessoires geleverd.

Wij kunnen deze instrumenten aanbieden voor zowel huur als koop.

Huur uw installatietester bij Metesco
Rental of fluke installation tester 1653B
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Gebruiksvriendelijk apparaat
  • Sterk en robuust
  • Groot en duidelijk scherm
  • Uitgebreid geheugen
  • Geleverd met software als complete set
  • NEN1010 en andere normen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.