03 808 14 58

Testo 425 Thermische Luchtsnelheidsmeter

Met de Testo 425 Thermische luchtsnelheidsmeter is het mogelijk om snelle puntmetingen uit te voeren in een luchtkanaal. Het apparaat berekent hierbij de luchtnelheid en debiet en daarnaast ook de temperatuur.

Als u de oppervlakte van het kanaal invoert, wordt automatisch het debier berekend. Enkel- en meerpuntsgemiddelden geven een indicatie van het gemiddelde debiet, luchtsnelheid en temperatuurmetingen.


Het apparaat is uitgerust met een uitschuifbare telescoop van 820mm lengte om op op afstand metingen af te kunnen nemen. De meetresultaten worden direct op het scherm weergegeven, ook kunt u met het verlichte display de minimum en maximum waarden opvragen. Met behulp van de hold functie kunt u meetwaarden laten staan om ze te kunnen opslaan. 


Het instrument heeft een nauwkeuriheid op temperatuur van ca. ±0.5°C en op debiet ± 0.03ms. Metesco heeft dit instrument, of directe alternatieven, beschikbaar voor verhuur.Testo 425 Thermische Luchtsnelheidsmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • instrument met thermische voeler
  • Meetbereik tot 20 m/s
  • Nauwkeurigheid tot op ongeveer 0,03 m/s of 5% van de meetwaarde
  • 0,01m/s resolutie
  • Meten van luchtsnelheid, volumestroom, debiet en temperatuur
  • Vast aangesloten met uitschuifbare telescoop
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.