03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2890-9 Datalogger

De Alborn Almemo 2890-9 datalogger met 9 ingangen en 2 kanaaluitgangen kan tot 400 metingen per seconde loggen. Daarnaast is iedere universele ingang op te splitsen in vier afzondelijke ingangen waardoor 1 sensor bvb 2 of 4 eenheden kan weergeven. Deze gescheiden ingangen zijn geïsoleerd om de betrouwbaarheid per poort te waarborgen.

Met het heldere display is het mogelijk een duidelijk overzicht weer te geven als getallen of grafische weergave in bvb een grafiek. Het apparaat beschikt over 9 galvanisch gescheiden ingangen, optionele geheugenuitbreiding (SD) en pc aansluiting.

Dit is een moderne versie van de klassieke schrijvende meter. De basismodule waarop via Almemo TEDS stekkers thermokoppels, pt100, pt1000 klimaatvoelers, druk of drukverschilsensoren worden aangesloten is universeel, hier kunt u meerdere verschillende sensoren en probes instellen.

Metesco levert de Almemo dataloggers voor zowel huur als koop en wij kunnen deze ook voor u kalibreren. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Almemo 2890-9 universele datalogger
almemo dataloggers huren of kopen
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 2 kanaaluitgangen, 9 analoge ingangen
  • Ahlborn Almemo TEDS datalogger
  • 65 verschillende eenheden loggen
  • Meetinterval tot 400 mops
  • Grafisch weergeven meetwaarden
  • Geheugen voor 100.000 meetwaarden
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.