03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2890-9 Multifunctionele Datalogger

De Alborn Almemo 2890-9 datalogger met 9 ingangen en 2 kanaaluitgangen kan tot 400 metingen per seconde loggen. Daarnaast is iedere universele ingangen op te splitsen in vier afzondelijke ingangen waardoor 1 sensor bvb 2 of 4 eenheden klan weergeven. Deze gescheiden ingangen zijn geïsoleerd om de betrouwbaarheid per poort te waarborgen.

Met het heldere display is het mogelijk een duidelijk overzicht weer te geven als getallen of grafische weergave in bvb een grafiek. Het apparaat beschikt over 9 galvanisch gescheiden ingangen, optionele  geheugenuitbreiding (SD) en pc aansluiting.

Dit is een moderne versie van de klassieke schrijvende meter. De basismodule waarop via Almemo TEDS stekkers thermokoppels, pt100, pt1000 klimaatvoelers, druk of drukverschilsensoren worden aangesloten is universeel, hier kunt u meerdere verschillende sensoren en probes instellen.

 

Ahlborn Almemo 2890-9 Multifunctionele Datalogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ahlborn Almemo TEDS datalogger
  • 2 kanaaluitgangen
  • 9 ingangen
  • meer dan 65 meetbereiken
  • Snelheid tot 400 m/per seconde
  • Grafisch weergeven meetwaarden
  • Intern geheugen tot 100.000 meetwaarden
Download PDF
product:sidebar-qrcode
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.