03 808 14 58

ATEX Led-lamp - SHL300-EX

De Ecom SHL 300-Ex is meer dan een lamp. Dit instrument is geschikt voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen en is gecertificeerd voor gebruik in Atex zone 0 volgens richtlijn 1999/92/ED (Atex137).

Het instrument is zeer licht van gewicht, maar zeker robuust te noemen. Eenvoudige bendiening, heldere LEDs met lange levensduur en eenvoudig bij te laden in de meegeleverde docking station/

De LEDs zitten in een draagbare lampkop met antistatische behuizing. De kantelbare kop zorgt ervoor dat u een object altijd op de juiste manier kunt belichten. Deze lamp werkt 6 uur op 100% en 12 uur op 50% van de lichtcapaciteit.

Ruim voldoende op voorraad bij Metesco.

 

Atex ledlamp huren, atex lamp huren
atex handlamp huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • LED lamp voor Atex zone
  • Zone 0, 20, 1, 21, 2, 22
  • Handschijnwerper, licht van gewicht
  • Tot 10.000 lux bij afstand 1 meter
  • Dim functie en flash functie
  • Kantelbare kop met 3 LEDS
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.