03 808 14 58

PMS3000 - Flightcase drukschrijver

De PMS3000 drukschrijver is een drukrecorder in een robuuste flightcase met IP67 classificatie. Wanneer de koffer tijdens metingen gesloten is, is deze dus stof- en waterdicht. Aansluitingen zitten aan de zijkant van de koffer en zijn afgesloten voor vochtindringng.

Deze drukrecorder is voorzien van een accu, waarmee u tot 55 uur achtereen kunt loggen (display op 50%). U bent dus niet afhankelijk van netvoeding. Verder kunnen er allerlei voorgeprogrammeerde tests worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan:

  • W400-2 Deel 16 - Contractie beproeving voor waterleidingen
  • G469 B3 - Gasleiding beproeving
  • NEN-EN 805 - Contractie beproevig van (drink)waterleidingen 
  • Klantspecifiek - Volledig vrij instelbare procedures

Dit instrument is het alternatief voor de bekend kaartschrijvers met ronde kaart. De PMS3000 is een zeer nauwkeurige digitale drukrecorder, welke is voorzien van een thermoprinter. U kunt dus net als bij de kaartschrijvers bji start en eind van de meting laten aftekenen door inspecteur of opdrachtgever. Daarbij slaat het instrument automatisch metingen op als .CSV en .PDF bestand. Hiermee completeert u eenvoudig u rapportage.

Deze drukrecorder is verkrijgbaar met en 4.3" of 7" touchscreen display en met of zonder printer. Daarbij kunt u een keuze maken uit een aantal verschillende meetbereiken, lopend van 0..300 mbar tot 0..500 bar!

De koffer bevat standaard 1 druksensor (u kiest het meetbereik) en 1 omgevingstemperatuur voeler. U kunt er voor kiezen om een extra druksensor in te bouwen. Ook kunt een externe temperatuur voeler mee aankopen, waarmee de leidingtemperatuur kan worden meegenomen in de meting.

U kunt ook volledig geautomatiseerde tests uitvoeren. Hiervoor kunnen een pomp en een pressure relief kit (DAK2000) worden aangesloten. Wij voorzien u hiervoor graag van aanvullende informatie.

Metesco is partner van Union en verhuurt en verkoopt deze drukschrijvers. Ook kunnen wij deze voor u onderhouden / kalibreren. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

PMS3000 - Flightcase drukschrijver
PMS3000 - Flightcase drukschrijver
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Drukrecorder tot 500 bar
  • Digitaal opslaan als CSV en PDF
  • Stevige flightcase IP67
  • Leverbaar inclusief thermoprinter
  • Helder grafisch touchscreen
  • 55 uur achtereen recorden (accu)
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.