03 808 14 58

Onderwater Diktemeter - MG3000

De Tritex 3000 multigauge is een onderwater diktemeter voor duikers. Uitgerust met moderne sensoren om door coatings heen te meten en alleen de dikte van het metaal zelf te meten. Deze diktemeter is bruikbaar tot 500 meter onderwater.

Een simpele en robuuste meter bruikbaar voor de meeste diktemetingen onderwater. Ook gemakkelijk bruikbaar met een surface display unit en de communicator software. Doordat het systeem van meerdere echo's gebruik maakt kan het de dikte analyseren en coating zoals verf en lak tot 6mm negeren. Het heldere led scherm zorgt er voor dat de meter zelfs in troebel water door duikers af te lezen is.

De meter is uitgerust met een IPR waardoor het apparaat automatisch de beste instellingen voor de omgeving gebruikt en men dit niet zelf in hoeft te stellen. Daarnaast gebruikt het ook een metingsverificatiesysteem waardoor alleen correct afgenomen metingen worden weergegeven en eventueel opgeslagen. Het apparaat maakt gebruik van een enkele kristallen probe en wordt gebruiksklaar geleverd inclusief 3 jaar garantie.

Leverbaar voor huur en koop via Metesco.

wanddiktemeter voor gebruik onder water, duikers
wanddiktemeter tritex 3000
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter voor onderwater
  • Tot 500 meter diepte getest
  • Helder display, voor troebel water
  • 55 uur batterijgebruik
  • Automatic Measurement Verification
  • Zero reset niet nodig
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.