03 808 14 58

PMS3000 - Flightcase drukrecorder tot 35 bar

PMS3000 flightcase drukrecorder voor het registreren van druk en temperatuur tijdens het afpersen. Deze drukrecorder is voorzien van een accu, waarmee u tot ruim 100 uur achtereen kunt loggen (display uit). U kunt tot maximaal een week recorden in 1 bestand (aan 230V netvoeding). 

De PMS3000 is een nauwkeurige digitale drukrecorder, welke is voorzien van een thermoprinter. Het instrument slaat sutomatisch meetwaarden op als een CSV en PDF bestand. Hiermee heeft u de rapportage ook direct digitaal in bezit zowel rapportvorm (PDF) als tabeloverzicht (Excel).

Er zit standaard een druksensor tot 35 bar in de koffer. Indien een ander drukbereik nodig is dan is het mogelijk om een 2e druksensor in de koffer te benutten. Aanvullend kunt u een externe temperatuur voeler aansluiten, waarmee de leidingtemperatuur kan worden meegenomen in de meting. De gemeten temperatuur wordt ook vermeldt in het rapport. Hiermee kunt u direct de relatie leggen tussen het drukbehoud of drukval en de meetomstandigheden.

Wij hebben deze meetkoffers / dataloggers als partner in ruime mate voorradig voor directe verhuur. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

PMS3000 - Flightcase drukrecorder tot 35 bar
PMS3000 - Flightcase drukrecorder tot 35 bar
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale drukschrijver tot 35 bar
  • Inclusief Pt100 voor °C registratie
  • Opslag data in PDF en CSV
  • Waterdichte flightcase (gesloten)
  • Inclusief printer
  • Tot 100+ uur opnametijd
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.