03 808 14 58

CAT3 Kabel- en Leidingsdetector

Voor het in kaart brengen van de kabelloop in de grond is de Cat3 een ideaal instrument. U kunt signalen die door ondergrondse voorzieningen uitstralen direct registreren of u kunt met behulp van de Genny generator een signaal op een kabel zetten en deze met de locator volgen.

Door vooraf met een scantoestel een gebied te controleren kunt u tijd en geld besparen. Wanneer kabels en buizen schade oplopen kan dit een catastrophe zijn voor de veiligheid van uw mensen. Daarnaast is het verplicht om te onderzoeken/scannnen naar ondergrondse voorzieningen, alvorens te beginnen met grond-en graafwerkzaamheden.

De CAT3 en Genny3 producten zijn gemaakt ter voorkoming van schade aan ondergrondse kabels en leidingen tijdens afgravingen. Daarnaast reduceert u de risico's op gevaar en ongelukken voor uw arbeiders.

Metesco kan deze instrumenten aanbieden voor zowel verhuur als verkoop. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Kabeldetector huren bij Metesco
Huur uw meetinstrument voor kabelbreuk bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig kabelloop in kaart brengen
  • Veilig graven door StrikeAlert™
  • Avoidance Mode™ voor efficiënt werken
  • Geleverd inclusief toongenerator
  • Inclusief handleiding en snelstart
  • Eenvoudig, maar effectief!
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.