03 808 14 58

Hilti PS38 Multidetector

De Hilti PS38 Multidetector is een zeer diverse detector die gemaakt is om ferromagnetische metalen (gerrijnstaven), non-ferromagnetische metalen(koper en aluminium), elektrische leidingen en overige objecten als hout en plastic in gedroogde materialen te kunnen detecteren.

De meter werkt tot op 12 cm diepte en wordt veelal gebruikt vóór het boren of zagen. Op deze manier is het mogelijk om de boorlocatie nauwkeurig te bepalen, schade te voorkomen en tijd te besparen.

Tijdens de metingen geeft het instrument weer welk soort materiaal wordt gedetecteerd, varierend van ferrometaal, non-ferrometaal, kunststof, hout, spanningsvoerende leidingen en eventuele onbekende objecten. Het instrument detecteert, maar kan geen data opslaan. Voor wapening detectie met logfunctie verwijzen wij u naar de PS1000 of de PM630.

Hoe gebruik je de Hilti PS38? Bekijk uitleg.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hilti PS38 multidetector, wapeningsscanner
hilti betonscanner
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte wapeningsdetector
  • Metaal, plastic, hout en kabels detecteren
  • Snel afnemen van metingen
  • Direct aflezen van de resultaten
  • Indicaties diepteligging en materiaalsoort
  • Meetbereik tot 120mm
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.