03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2490-2 Multifunctionele Display

De Ahlborn Almemo 2490 meter is een multifinctioneel meetinstrument wat in staat is tot maximaal 10 metingen per seconde vast te leggen. Standaard is dit instrument voor het aflezen op het display zelf, dus echt tijdelijke inzet of snelle, kortstondige metingen. Het is ook mogelijk een directe koppeling te maken met uw computer.

Door de universele Ahlborn Almemo ingangen kunnen verschillende typen meetsensoren worden gekoppeld waardoor het eenvoudig is om, ook voor medewerkers zonder technisch inzicht, om de meters in te stellen en te gebruiken. Wij leveren de instrumenten plug&play aan, dat wil zeggen u steekt de sensor in een universele poort en u kunt meten. Makkelijker kan het niet.  

In principe is de 2490-2 een display en geen datalogger. Wel kan de gebruiker met behulp van PC Connectie (optionele software benodigd) data opslaan of op de meter zelf piekwaarden vasthouden. Wanneer u echt over langere tijd wilt loggen, adviseren wij de 2590-2 of hoger.

Sensoren die gekoppeld kunnen worden zijn onder andere druksensoren, temperatuuropnemers, krachtsensoren en verplaatsingsopnemers. In combinatie met een durksensor kan het worden gezien als een digitale variant van een manometer.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor verhuur of verkoop.

Ahlborn Almemo 2490-2 Multifunctionele Display
Ahlborn Almemo 2490-2 Multifunctionele Display
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 2 kanaals multifuntioneel display
  • 2 sensoringangen
  • 65 bereiken
  • 2 output interface poorten
  • Duidelijk scherm en eenvoudig te bedienen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.