03 808 14 58

Tractel Dynafor LLX2 Trekklok

De Dynafor loadcell type LLX2 is een zeer nauwkeurige trekklok met een gespecificeerde afwijking van slechts ± 0,1% van de maximale waarde. Deze krachtsensor kan trekkracht meten en deze weergeven in verschillende eenheden, zoals kilogram, ton, daN en kN.

De LLX2 trekklok bestaat uit een loadcell en een draadloze display om de kracht / massa real-time uit te kunnen lezen. Op het meetinstrument zelf is geen display aanwezig. Optioneel is het ook mogelijk om deze testklok met datalogging software te verkrijgen, zodat meetwaarden kunnen worden uitgelezen en geexporteerd voor rapportage.

De lichtgewicht trekklokken van Tractel hebben, afhankelijk van het gekozen model, een hoog meetbereik en zijn in staat om voor hun gewicht relatief veel capaciteit aan te kunnen.

Metesco levert de gehele Dynafor range van Tractel voor zowel verhuur als verkoop. VOor verkoop wordt de LLX2 uitgefaseerd en vervangen door de Dynafor Expert.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Trekklok huren
testklok huren tractel
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekklok tot maximaal 10 ton
  • Accuracy ± 0.1% max. waarde
  • Inclusief remote display
  • Bijpassende sluitingen beschikbaar
  • Uitleesbaar in ton, kN en kg
  • Te huur en te koop!
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.