03 808 14 58

Tritex Multigauge 5600 Diktemeter

De Multigauge 5600 is een eenvoudig te bedienen materiaaldiktemeter voor gebruik op de meest voorkomende materialen en ondergronden. Voorzien van een duidelijk toetsenbord en een display dat altijd goed leesbaar is.

Het apparaat gebruikt meerdere echo's (multiple echo) en coating plus+ mode, om zo door coating op metaal heen te kunnen meten en enkel de materiaaldikte op te vangen. Het helder LCD scherm zorgt er voor dat het apparaat altijd goed af te lezen is. De plastic- en rubberen behuizing zorgt voor een comfortabele grip en goede bescherming voor de meter.

Alle probes hebben intelligente probe herkenning (IPR). Hierdoor zal de meter automatisch ingesteld zijn wanneer u de probe in het apparaat steekt en hoeft u zelf niet de instellingen aan te passen.

Meetbereik loopt van 1-250mm.

Deze variant kan niet loggen, maar is gericht op snelle inspectie en eventueel noteren van waarden. Wanneer u de data wilt loggen is de Tritex Multigauge 5700 een optie voor u.

Wanddiktemeter multigauge 5600
materiaaldikte meter staal, kunststof
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaaldiktemeter tot 250mm
  • Nauwkeurigheid en resolutie ±0.05mm
  • Meet door 20mm coating heen
  • Meten op en door corrosie
  • Automatische meet verificatie(AMVS)
  • Helder scherm met realtime weergave
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.