03 808 14 58

SC160 - Integrerende Geluidsmeter

De SC-160 integrerende octaafband analyser en geluidsmeter beschikt over een groot permanent geheugen, waarmee bijvoorbeeld 3 dagen en 12 uur lang iedere seconde een meetwaarde kan worden opgeslagen. Optioneel is de meter uit te breiden met een dosimeter module waardoor metingen van de geluidsbelasting op de arbeidsplek kunnen worden verricht. Met deze module kan de SC-160 gebruikt worden als dosimeter en als datalogger om uitgebreid onderzoek te doen in het kader van de ISO-9612 (voorheen ISO-9612 (voorheen NEN-3418)) inzake het aspect Lawaai op de Arbeidsplaats.

De SC-160sb werkt met 1 standaard 9 volt batterij. Er kan direct een RS-232 printer op aangesloten worden welke de meetresultaten uitprint.

De CESVA SC-160 geluidsmeter heeft een groot dynamisch meetbereik van 100 dB (30-130 dB(A)) waardoor instellingen niet nodig zijn voor een breder of lager meetbereik. De SC-160 geluidsmeter meet als geluidsniveaumeter A, C, lineair en impuls wegingen gelijktijdig, alsmede equivalente, minimale, maximale en statistische waarden.

De spectrum analysator modus kunt u gelijktijdig en in real time toepassen voor het meten van het geluidsdruk en het piek-niveau voor octaafbanden, gericht op de frequenties 31,5, 63, 125, 250, 500, 1000, 2000, 4000, 8000 en 16000 Hz (zonder frequentie weging) en de globale waarden met alle frequentie aanpassingscoëfficiënten.

De meetwaarden worden getoond in een groot en overzichtelijk display. Aansluiting op een pc is mogelijk via blue-tooth of datakabel.

Geluidsmeter huren, klasse 2 geluidsmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Klasse 2 geluidsmeter
  • Octaafband spectrum analyser
  • Kamer akoestiek meten
  • NC evaluatie, meting nagalm tijd
  • Beoordeling van lawaai op het werk
  • Bereik van 30 tot 140 dB
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.