03 808 14 58

Onderwater Diktemeter - MG3000

De Tritex 3000 Multigauge onderwater wanddiktemeter is ontworpen om door duikers voor de meeste uiteenlopende toepassingen bruikbaar te zijn. Een simpele en stevige draagbare wanddiktemeter die verschillende echo's gebruikt ter verificatie van een geslaagde meting. Hierdoor kan de meter door coating heen meten en hoeft u het oppervlak niet eerst te schuren.

Het is mogelijk om te meten tot een diepte van 500 meter (test diepte) en is optioneel te voorzien van een extra Surface Display Unit. Hiermee kunnen mensen op de kant ook meekijken met de meetwaarden, die onderwater worden gemeten.

Het instrument wordt standaard geleverd inclusief de standaard gele sensor met een meetbereik van 3-250mm. De nauwkeurigheid en resolutie zijn 0.05mm.

Beschikbaar voor verhuur exclusief surface display unit.

Wanddiktemeter onderwater
materiaal diktemeter scheepshuiden
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaaldiktemeter onderwater
  • Tot 500 meter diepte getest
  • Helder scherm voor troebel water
  • meetbereik tot 250mm dikte
  • Meet door coating en corrosie
  • Altijd geleverd met keuringsrapport
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.