03 808 14 58

Testklok 20 ton - Tractel LLX1 Dynafor

Zoekt u een meetinstrument om hangende lasten te wegen? Huur een Kraanunster!

Het kraanunster LLX1 Dynafor van Tractel is uiterst geschikt voor het wegen van hangende of trekkende gewichten. Vanaf 500 kilo tot 200 ton capaciteit kunnen wij verschillende modellen te huur aanbieden. De kraanunsters zijn direct van het scherm af uit te lezen maar ook via de Zigbee 2,4 ghz technologie afstand en kabelverbinding. Dit soort testklokken zijn dus zeer handig wanneer u niet in de buurt kunt zijn voor het aflezen, bijvoorbeeld bij het wegen van kraanbelasting.

Deze LLX1 trekklokken zijn zeer accuraat, tot op ongeveer 0,2% van de maximale belasting. Daarnaast bruikbaar van -10 tot +40 graden celcius en goedgekeurd met een IP65 keurmerk voor veeleisende omstandigheden. Bij een bestelling van deze kraanweger leveren wij 2 Greenpin HMB aansluitingen voor het snel en eenvoudig meten.

De 20 tons variant van de Dynafor LLX1 heeft een lengte van 371mm en een dikte van slechts 67mm. Dit betekent dat het ondanks zijn hoge capaciteit een zeer goed handelbare loadcell is. Ook weegt het instrument slechts 7kg, exclusief de optioneel meegeleverde sluitingen.

Bent u geinteresseerd in de huur van een testklok of kraanweger voor het bepalen van de kracht of massa in tension toepassing? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Testklok 20 ton - Tractel LLX1 Dynafor
Testklok 20 ton - Tractel LLX1 Dynafor
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale testklok 20 ton
  • Uitleesbaar tot 40 meter
  • Batterijduur ongeveer 350 uur
  • Maximale capaciteit 20 ton
  • Weergave o.a. ton of kilonewton
  • Geleverd incl. certificaat
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.