03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressie 50 Ton

Nauwkeurige drukdoos tot 50 ton met een beperkte bouwhoogte. Divers inzetbaar voor weging van zware objecten of constructies.

Geleverd als bekabelde of draadloze set met een uitleesunit in kN. Eventueel kan er ook worden gekozen voor datalogger of printer output. De datalogger resulteert in een grafiek / tabel in excel als data. De printer kan worden benut als er direct geregistreerd en afgetekend dient te worden.

Deze loadcells worden vaak ingezet als COG set. Dat wil zeggen Centre of Gravity. Hierbij is het van belang dat het zwaartepunt wordt bepaald met nauwkeurige loadcells. Met een gecombineerde afwijking van ± 0,5% f.s. voldoet ons systeem hier ruim aan.

Iedere loadcell wordt bij ons als separaat meetinstrument gezien en zo beoordeeld. Voor en na iedere huuropdracht controleren wij iedere loadcell uitgebreid op onze lab.testbanken. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar systeem.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden. In samenwerking met onze partner Scotload, kunnen wij loadcells tot 1000 ton aanbieden voor verhuur.

 

 

Metesco Loadcell Compressie 50 Ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 50 tons loadcell met beperkte hoogte
  • Geleverd inclusief uitleesunit in kN
  • Optioneel met datalogger of printer voor vastleggen waarden
  • Verkrijgbaar als COG set (zwaarte punt bepaling)
  • Tot 8 loadcells tegelijk koppelbaar
  • Draadloos of bekabeld mogelijk
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.