03 808 14 58

Scotload Loadpin

De Loadpins van Strainstall zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Een loadpin is de meest eenvoudige, maar betrouwbare oplossing voor het meten van kracht / belasting en kan worden ingezet op de meest veeleisende locaties. Het standaard assortiment is geproduceerd voor toepassing in de (maritieme) industrie, kranen en rail & infra. Het is echter ook mogelijk om de loadpins volledig op klantspecificatie te produceren, voor welke markt dan ook!

De capaciteit van de standaard loadpins loopt van 5 ton tot maar liefst 1000 ton. De Loadpins zijn verder verkrijgbaar als bekabelde of draadloze variant en het is ook mogelijk een Atex variant voor zone 0, 1 en 2 te verkrijgen.

De Loadpins worden ontworpen en vervaardigd via Strainstall UK. 

Voor verdere specificaties verwijzen wij u naar de datasheet of u kunt contact opnemen met een van onze medewerkers.

Scotload Loadpin
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Vervang oude krachtopnemers zonder modificatie systeem
  • Nauwkeurigheid 0.01% f.s.
  • Optioneel leverbaar met Smartload® technologie
  • Groot meetbereik tot 1000 ton
  • Robuust en vervaardigt uit hoogwaardig rvs
  • Keuze in bekabeld of draadloze variant
  • Optioneel beschikbaar voor Atex zone 1 en 2
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.