03 808 14 58

Tritex 5600 Wanddiktemeter

De Tritex Multigauge 5600 is een zeer gebruiksvriendelijke diktemeter die in veel situaties bruikbaar is. Het apparaat is voorzien van een helder scherm en makkelijk te bedienen toetsenbord, zo is het in alle lichtomstandigheden bruikbaar.

Het apparaat gebruikt meerdere echo's om de dikte van metaal te kunnen meten, hierdoor is het niet nodig om vooraf coating van een oppervlak te verwijderen, de meter negeert coating tot 20mm met de coating+ optie actief. Alle probes hebben IPR( intelligent probe recognition) waardoor het niet nodig is om zelf instellingen te veranderen. Daarnaast beschikt het systeem over automiatische verificatie van de resultaten waardoor alleen correct afgenomen metingen zullen worden opgeslagen.

Meetbereik loopt van 1-250mm met een nauwkeurigheid van ± 0.05mm.

Metesco is distributeur voor Tritex en biedt deze instrumenten aan voor huur, koop en kan ook kalibratie werkzaamheden uitvoeren met een korte doorlooptijd.

wanddiktemeter staal
scheepshuid meten met tritex multigauge
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter tot 250mm
  • Contactvlak sensor 6, 13 en 19mm
  • Resolutie 0,1mm of 0,05 mm
  • Batterij gevoed
  • Meet door coating 20mm
  • Meten op corrosie
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.