03 808 14 58

Hydrajaws Model 2000 Ankertester

Hydrajaws 2000 Ankertester geeft inzicht in de houdkracht van bevestigingspunten, valbeveiliging en andere muur- en dakankers. Dit apparaat maakt het mogelijk om de veiligheid van het anker te bepalen aan de hand van de safe working load. Op deze manier kunt u financiële en menselijke schade voorkomen.

De ankertester is voorzien van een lichtgewicht brug welke de kracht verdeelt op bevestiging. De brugplaat is door middel van drie poten op schroefdraad in hoogte verstelbaar.

De tester oefent een lineaire kracht uit door middel van een hydraulische spindel. De gegevens zijn af te lezen op de geïntegreerde analoge of digitale meter. Dit instrument is inzetbaar voor verschillende doeleinden, voor welke optionele accessoires verkrijgbaar zijn.

Het instrument is te bestellen met een 5kN, 10kN, 15kN,20kN of 25kN manometer. Ook zijn er verschillende kits beschikbaar. Vraagt u vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Hydrajaws Model 2000 Ankertester
Hydrajaws Model 2000 Ankertester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekbelasting tot 25 kN
  • Aflezing op analoge of digitale manometer
  • Slag van 50mm
  • Gebruiksvriendelijk apparaat
  • Compleet pakket in stevige koffer
  • Duidelijke handleiding
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.