03 808 14 58

Hilti PS300 - Wapeningsdetector

Met de Hilti PS300 Ferroscan heeft Metesco een nieuw instrument in het leverprogramma voor het betrouwbaar en nauwkeurig in beeld brengen van wapeningsstaal in betonnen objecten. Het betreft de opvolger van de PS200 en een aanvulling op de PS1000 X-Scan.

De PS300 wapeningdetector heeft een 5" touchscreen scherm, waarop metingen direct zijn te bekijken, zodat de gebruiker altijd verzekerd is van goede metingen. Immers, wanneer een meting niet goed gelukt is, ziet de gebruiker dit direct en dan kan men deze opnieuw uitvoeren. 

De gebruiker ziet in 1 oogopslag wat de betondekking op bijvoorbeeld voorspanstaven is, ook ziet met de onderlinge afstand tussen de staven. De gebruiker kan hierbij uitgaan van een gespecificeerde nauwkeurigheid van ± 1mm, bij een dekking van 50mm.

Hilti heeft ervoor gezorgd dat de PS300 dekkingsmeter ook een koppeling heeft met de PS1000, voor de gebuikers die een complete rapportage verwachten. Dit betekent dat er ook voor dit instrument een keuze gemaakt kan worden uit de 3 meetprogrammas:

  • Quickscan - Snelle scan met weergave dekking en hart-op-hart afstand
  • Quickscan recording - Linescans tot 50 meter met weergave dekking en hart-op-hart afstand
  • Imagescan - Rasterscan voor eventuele 3D rapportage in software

Voor de imagescan en quickscan recording kan ook de PSA tablet worden meegeleverd, zodat u in het veld een 3D weergave kunt creëren.

Metesco levert de PS300 betonscanner inclusief rasters en uitgebreide handleiding. Ook wordt de Hilti Profis software meegeleverd, zodat de opgeslagen scans eenvoudig kunnen worden uitgelezen voor rapportage.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hilti PS300 Ferroscan, huur Metesco
Hilti betondekkingsmeter, voorspanstaven, metaaldetector
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hilti PS300 Ferroscan
  • Wapeningsdetectie tot 200mm
  • Dekkingsmetingen tot 120mm
  • Gespecificeerde afwijking ± 1mm
  • Voorzien van 5" touch display
  • Linescans tot 50 meter en area scans
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.