03 808 14 58

vShooter Trillingsmeter met ingebouwde camera

Foutloos werkende machines trillen niet, in de praktijk blijkt dit niet altijd de waarheid. Vibraties door onjuiste belasting, kapotte lagers, foute uitlijning of kromme assen komen regelmatig voor. Synergys Technologies heeft een nieuw instument gemaakt waarmee u gemakkelijk trillingen in uw apparaten en machines kunt opsporen.

Het apparaat geeft de staat van de machine weer en u kunt foto's maken om de informatie direct aan een monteur door te spelen. Nog nooit eerder zorgde een instrument voor zulke effectieve metingen samen met een vereenvoudiging van het reparatieproces. Met dit instrument is het mogelijk om uw machines in topconditie te behouden en schade te voorkomen.

vShooter Trillingsmeter met ingebouwde camera
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact
  • Lichtgewicht
  • Trillingsmeter
  • Met camera voor makkelijke reparatie
  • Interne datalogger
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.