03 808 14 58

DoseBadge CR:110A - Dosimeter

De Ciruss Optimus doseBadge 110A is een dosimeter voor het meten en registreren van blootstelling aan geluid op de werkvloer. Het registreert de geluidsstress voor personeel tijdens werkzaamheden.

Dit type geluidsmeter is specifiek ontwikkeld voor gebruik in de meest extreme omgevingen. Het instrument is robuust, compact en is licht van gewicht met een gewicht van slechts 51 gram. Dankzij de meegeleverde schouderband kan de doseBadge op de schouder worden gedragen. 

De doseBadge heefteen meetbereik van 70dB(A) tot 130dB(A) en 120dB(C) tot 140dB(C) en kunnen worden ingezet voor het registreren van geluidniveaus zoals LA eqwaarden en LC peakwaarden.

Bij huur wordt er meegeleverd de doseBadge(s) zelf, de draadloze uitleesunit, een koffer, handige schouderbandjes, oplaadmodule, NoiseTools software, handleiding en kalibratie protocol en batterijen voor de uitleesunit.

Metesco levert deze voor verhuur en verkoop. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geluidsmeter huren bij metesco
Geluidsdosimeter huren voor geluidsdruk registratie werknemer
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Intuïtief te bedienen dosimeter
  • Robuust en lichtgewicht - 51g / stuk
  • Geleverd inclusief schouderband
  • 90 min laadtijd, 30 uur batterij duur
  • Uit te lezen via NoiseTools software
  • Geleverd per stuk of als set van 5
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.