03 808 14 58

Dynasonics DXN Hybride Flowmeter

De Dynasonics DXN is een zeer geavanceerde instrument met een maximale meetsnelheid van 50 mops.

Dit betreft een hybride flowmeter. Dit betekent dat het in staat is om energie metingen uit te voeren. Het instrument kan worden ingezet voor zowel schone vloeistof als vervuilde vloeistof. Hiervoor worden verschillende sensorsets meegeleverd, zodat u nooit misgrijpt op locatie.

Het apparaat is draagbaar en gemakkelijk mee te nemen daarnaast ook voorzien van 1 Gb intern geheugen dat is uit te breiden via SD kaart. Het is dus mogelijk om een grote hoeveelheid aan meetresultaten, afhankelijk van de parameters, intern op te kunnen slaan. Ook leverbaar met extra sensoren voor temperatuurmetingen of een uitgangmodule.

Deze flowmeter heeft vergeleken met andere meters zeer veel opties voor het meten van schone en vervuilde vloeistof. De meter schakelt zelfs tussen doppler en transit-time wanneer dit nodig is. Het gemakkelijk te bedienen touch screen zorgt voor een in totaal zeer gebruiksvriendelijk apparaat.

Dynasonics DXN Ultrasone clamp-on flowmeter
huur uw doppler meten bij Metesco, huur uw transit-time flowmeter bij Metesco, huur uw energiemeter bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Flow, debiet en energiemeter
  • 1 Gb intern geheugen
  • Tot 50 metingen per seconde afnemen
  • Eenvoudig in te stellen
  • Geleverd inclusief temperatuursensoren
  • Schakel tussen doppler en transsittime
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.