03 808 14 58

Tractel LLX2 Dynafor Digitale Testklok

Kraanweger Tractel LLX2 huren

De digitale testklok LLX2 Dynafor van Tractel wordt vaak gebruikt bij wegen van hangende lasten of trekkende gewichten zoals kraanladingen. Vanaf 500 kilo tot 10 ton capaciteit kunnen wij verschillende modellen te huur bieden. Me teen gespecificeerde afwijking van 0.1% van de maximale waarde, zijn deze meetinstrumenten zeer betrouwbaar te noemen.

Het instrument is niet voorzien van een display op het instrument, hiervoor verwijzen wij u o.a. naar de Dynafor LLZ, maar hebben juist heel specifiek een radiografisch remote display. Dit display heeft een bereik tot 80 meter. Hierop zijn de actuele meetwaarden in real-time af te lezen in verschillende units, zoals kilogram, ton, daN, kN en ton (US).

Deze testklokken of dynamometers zijn bruikbaar van -10 tot +40 graden celcius en goedgekeurd met een IP66 beschermingsgraad voor veeleisende werkomstandigheden. Bij een bestelling van deze kraanweger leveren wij 2 Greenpin HMB aansluitingen mee voor het snel en eenvoudig meten.

Het instrument weegt slechts 6.45 kilogram en is daarmee zeer goed handelbaar. Wij hebben verschillende capaciteiten beschikbaar voor directe uitlevering. U kunt dan denken aan de 3.2 ton, 5 ton, 6.3 ton en 10ton uitvoering. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden door contact met ons op te nemen.

Tractel LLX2 Dynafor Digitale Testklok
Tractel LLX2 Dynafor Digitale Testklok
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale testklok tot 10 ton
  • Gespecificeerde afwijking ± 0.1% f.s.
  • Inclusief bijpassende sluitingen
  • Inclusief draadloos display 80m
  • Units kg, t, daN, kN, lbs, ton (us)
  • Harp Moerbout sluitingen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.