03 808 14 58

Tractel LLX2 Dynafor Digitale Testklok

De ladingsweger LLX2 Dynafor van Tractel wordt vaak gebruikt bij wegen van hangende of trekkende gewichten zoals kraanladingen. Vanaf 500 kilo tot 10 ton capaciteit kunnen wij verschillende modellen te huur bieden. De kraanunsters zijn direct van het scherm af uit te lezen maar ook via radiosignaal en kabelverbinding. Dit soort testklokken zijn dus zeer handig wanneer u niet direct in de buurt kunt zijn voor het aflezen, bijvoorbeeld bij het wegen van een kraanlading.

Deze trekklokken zijn accuraat tot op ongeveer 0,1% van de belasting. Daarnaast bruikbaar van -10 tot +40 graden celcius en goedgekeurd met een IP66 beschermingsgraad voor veeleisende omstandigheden. Bij een bestelling van deze kraanweger leveren wij 2 Greenpin HMB aansluitingen voor het snel en eenvoudig meten.

Tractel LLX2 Dynafor Digitale Testklok
Tractel LLX2 Dynafor Digitale Testklok
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichte constructie
  • Klein formaat
  • Vlug te installeren en gebruiken
  • Verschillende capaciteiten van 500 kilo tot 10 ton
  • Via radioverbinding of kabel data uitlezen
  • Geleverd met Harp Moerbout sluitingen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.