03 808 14 58

Ankertester Staht t25

Unieke ankertester tot 25kN huren bij Metesco!

De t25 digital pull tester van Staht Ltd. is de laatste ontwikkeling van het zeer innovatieve bedrijf uit Stourbridge, UK. Deze nieuwe ankertester is met het meetbereik tot 25kN de kleinere variant op de t60, het vlaggenschip van Staht. Ook de t25 wordt geleverd als complete kit en voorziet in gebruik van de gratis (unieke) Staht app. Hiermee is de rapportage eenvoudig, maar uitgebreid en precies wat opdrachtgevers verwachten!

Krachtverdeelbrug.. met 4 poten?

De t25 is voorzien van een unieke krachtverdeelbrug met daaraan 4 poten / staanders voor extra stabiliteit. Op het moment dat de kracht wordt ingeleid wordt deze verdeeld over de brug en hoeft u zich geen zorgen te maken over de stabiliteit van de opstelling. 

De brug zorgt bij gebruik van de sleuf- of draadapadapters voor een maximale werkhoogte van 164mm (pootjes volledig uit). Met een overspanning van 127mm is de standaard setup geschikt voor vrijwel alle standaard ankertests. Voor specifieke gevallen waarbij de werkruimte groter dient te zijn heeft Staht een vergrootte krachtverdeelbrug met een werkruimte van maximaal 375mm breed x 534mm hoog. 

De unieke Staht App!

Wanneer u tests uitvoert met de t25 van Staht kunt u de gemeten kracht direct aflezen op het geintegreerde digitale display van de tester. In dat geval kunt u de meetwaarde opschrijven, maar nog beter is om de connectie te maken met de gratis Staht app. De unieke 'Staht Connect' app is gratis te downloaden en geeft u de beschikking over een krachtige rapportage tool.

 • De app kan worden gebruikt voor het creëren van en map waar uw tests in worden opgeslagen.
 • De app gebruikt u voor het doorlopen van een test inclusief het genereren en opslaan van uw rapport.
 • Een rapport is voorzien van datum, tijd, gps locatie en alle testgegevens. Inclusief optionele testgegevens specifiek voor uw project.
 • Via de app kunt u direct foto en video bijvoegen in de test zodat deze in het rapport komen.
 • Live grafiek in kN of Lbf.

Voor meer informatie over de app kunt u het volgende filmpje bekijken: Staht Connect.

 

Wat kunt u verwachten als u de t25 digital pull tester kit huurt?

In geval u de t25 tester bij Metesco huurt ontvangt u een complete kit in kunststof koffer met alle items benodigd om uw test uit te voeren. Dit omvat o.a. de tester zelf, de brug, een ratelsleutel, een gaffel, M16 droprod met moer, sleufadapters, draadadapters, Nederlandstalige snelstart en kalibratie certificaat.

Bent u geïnteresseerd in de huur van deze tester? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Ankertester Staht t25
Ankertester Staht t25
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Lichtgewicht ankertester <5kg
 • Meetbereik tot 25kN
 • Meetnauwkeurigheid ± 1.5% f.s.
 • Inclusief gaffel en adapters tot M12
 • Gratis toegang unieke app
 • Inclusief kalibratie attest
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.