03 808 14 58

Proceq Schmidt Betonslaghamer NR

De Proceq Schmidt Betonslaghamer NR heeft een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Dit type slaghamer is gelijk aan het N type, maar zorgt daarnaast ook voor registratie van de gegevens op een papieren bon.

Deze beton proefhamer wordt geleverd inclusief carborundumsteen en een stevige koffer. De Schmidt slaghamers van Proceq zijn tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een andere slagkracht en de mogelijkheid tot gegevensregistratie.

De Proceq Schmidt betonslaghamer NR is een gebruiksvriendelijk en handzaam apparaat dat direct bij levering te gebruiken is. Hiervoor is geen training vereist.

Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Metesco verhuur van original schmidt
proceq testapparatuur huren bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Proceq Original Schmidt slaghamer
  • Slagenergie 2.207 Nm
  • Meetbereik 10 tot 70 N/mm2
  • Resultaten direct op papier
  • Directe registratie tegen fraude
  • Geleverd incl. carborundumsteen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.