03 808 14 58

Gravity X - Zone 1 Digitale camera

De Gravity X is een smartphone model digitale fotocamera voor het maken van beelden in Atex zone 1 & 2. Het betreft een 8 megapixel fotocamera met de mogelijkheid in FullHD te filmen.  Met een geheugen van 16 GB kunt u duizenden foto's maken en tot 6 uur aan 1080P videomateriaal opslaan.

Het instrument heeft een standby tijd van 400 uur, in gebruik varieert de batterij duur van 6 uur (video) of 12 uur (foto).

De Gravity X is een smartphone zonder belfunctionaliteit, wat betekent dat alle andere gangbare opties er wel op zitten. Denk hierbij aan Wifi, bluetooth, handige apps etc.

Het toestel is uit 1 stuk aluminium vervaardigd en daardoor zeer sterk. Ideaal voor werkzaamheden waar het maximale wordt gevraagd van mens en machine.

De Gravity X is bij Metesco te koop en te huur.
Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw atex instrument bij metesco
Atex camera huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Atex camera voor zones 1 & 2
  • Looks en feel van een smartphone
  • 8 megapixel camera
  • Videobeelden tot 1080p HD
  • IP68 en glove operational
  • 4,3″ sunlight readable scherm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.