03 808 14 58

Graphtec GL2000 True RMS Datalogger - High speed & High Voltage

De Graphtec GL2000 is een 4-kanaals datalogger voor het loggen op zeer hoge snelheid tot 1μs. Verder kan dit instrument worden ingezet voor metingen volgens CAT III 600V. Het instrument is specifiek geschikt voor het meten van spanning tot 600V en 600V rms. Verder geschikt voor temperatuur (thermokoppels), luchtvochtigheid, Pulse en Logic signalen meten.

De GL2000 heeft 4 geïsoleerde kanalen, waarop sensoren kunnen worden aangesloten en waarbij op maximaal 1μs metingen kunnen worden geregistreerd. De ingangen kunnen een groot bereik aan voltages meten 20mV tot 1000 V DC, 1-5 V DC en 10 mV tot 1000 V rms. Ook Thermokoppels type K, J, E, T, R, S, B, N, W. De gemeten waarden worden opgeslagen op ofwel het interne geheugen (4GB flash) of op extern geheugen (SD card of USB stick).

De ingangen van de voltage bevatten een BNC aansluiting  waar de ingangen voor de thermokoppels een schroefcontacten bevatten. De meter kan ook op verschillende manieren getriggered worden (1 kanaal), Logic input (4 kanalen) of Pulse ingang (4 kanalen).

Elke GL2000 logger wordt geleverd in een standaard kit met meetsnoeren. Uiteraard zijn er vele opties beschikbaar, hiervoor adviseren wij u graag om tot de juiste samenstelling te komen.

 

 

Graphtec GL2000 True RMS Datalogger - High speed &  High Voltage
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Highspeed & High voltage datalogging max. 1μs
  • 4 geïsoleerde kanalen, simultaan loggen
  • Helder 7" LCD TFT scherm in kleur
  • Voltage, Temperatuur, rV, Pulse en Logic signalen loggen
  • Gegevens op afstand controleren
  • Meetwaarden opslaan op intern of extern geheugen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.