03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressed 25 Ton

Voor het wegen van verschillende elementen heeft Metesco een breed scala aan loadcells, drukdozen, treklokken, unsters en andere weegoplossingen. Deze weegoplossingen zijn te koop en te huur verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en gewichtsklassen. Daarnaast kan Metesco ook metingen en advies op locatie bieden.

Zeer bruikbaar bij bijvoorbeeld het vaststellen van zwaartepuntligging van verschillende elementen, bruggen en het monitoren van gewicht in het algemeen. Onder unsters zijn ook te combineren met verschillende andere sensoren voor het meten van bijvoorbeeld beweging en zijn uit te lezen met dataprinters- en loggers.

Metesco Loadcell Compressed 25 Ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Metesco Loadcell 25 ton
  • Bluetooth verbinding voor uitlezen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compact model
  • Mogelijk met printer of datalogger
  • Uitlezing tonen of kilonewtons
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.