03 808 14 58

Krachtopnemer - Centor Easy R

De Centor Easy R is een eenvoudig te bedienen instrument voor inzet tijdens kwaliteitscontroles gedurende productieprocessen. Nauwkeurig meten met geheugen voor opslag van 100 meetwaarden. Leverbaar in 8 capaciteiten tot maximaal 1000N.

De Easy R is de uitvoering met externe loadcell, wat u een groot aantal mogelijkheden geeft om de voor u juiste optie te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer de ruimte voor de sensor beperkt is.

Dit type is specifiek ontworpen voor tussentijdse controle in productieprocessen. Hiervoor heeft het instrument een helder scherm en de mogelijkheid tot het instellen van grenswaarden met visuele en geluidsalarmen.

Ook voor de Centor Easy geld dat deze als handinstrument gebruikt kan worden of eventueel in een gemotoriseerde opstelling. Voor dit model zijn verschillende grepen en accessoires verkrijgbaar.

De Centor Easy slaat de maximale en minimale waarde op, alsook het gemiddelde en de standaardafwijking. Het wordt opgeslagen op het interne geheugen en deze kunnen worden uitgelezen via de pc. Het instrument is voorzien van aansluitingen voor externe instrumentatie, voor een mogelijke integratie in uw proces.

Sample rate van het instrument van 1000 Hz en een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Zeer robuust en prima geschikt voor gebruik in veeleisende productie omgevingen. Het instrument kan worden geleverd in minimale capaciteit tot 20N en dit loopt tot maximaal 50.000N.


Krachtopnemer - Centor Easy R
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale krachtopnemer met externe sensor
  • Geschikt voor trekkracht en drukkracht
  • Nauwkeurigheid 0.1 % FS
  • Capaciteiten van 20N tot 50kN
  • Intern geheugen voor 100 tests
  • Geleverd inclusief kalibratie protocol
  • Met PASS/FAIL analysis
  • Overbelasting beveiliging
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.