03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressie 60 Ton

Nauwkeurige drukdoos voor het wegen van krachten in zijn algemeenheid. Zeer divers inzetbaar in verschillende sectoren zoals bouw, transport en offshore. Vaak in de praktijk gebruikt om grote elementen te wegen, hierbij kunt u denken aan brug- en tunneldelen, containers en offshore modules. De data kan via een moderne datalogger extern opgeslagen worden of met dataprinter op papier geschreven worden. Met deze loadcell is het gemakkelijk om oplegreacties te meten, daarnaast is het ook mogelijk om in combinatie met meerdere sensoren extra parameters zoals frictie en verschuiving te meten.

 

 

Metesco Loadcell Compressie 60 Ton
Metesco Loadcell Compressie 60 Ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Laag model
  • Met druksensor voor uitlezen meetwaarden
  • Ook mogelijk met printer
  • 2 Kg gewicht
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.