03 808 14 58

Megger 1835 installatietester

Compacte installatietester van het merk Megger. Voorzien van uitgebreide functionaliteiten zoals intern geheugen, bluetooth uitleesmogelijkheden en indivatie van de draaiveldrichting. Een zeer gebruiksvriendelijke installatietester zonder verborgen menu's en ingewikkelde bediening.
De handige vormgeving van dit apparaat zorgt er voor dat hij overal bruikbaar is zoals op de grond of aan een hengsel. De dubbele bediening zorgt er voor dat het apparaat ook gemakkelijk links- en rechtshandig te hanteren is.

De gemakkelijke draaiknoppen met kleurcodes zorgen voor een vanzelfsprekende bediening van het apparaat, ook verkleinen ze de kans op incorrect gebruik. Het duidelijke scherm geeft een Megger analoge diagram weer die een indicatie van de meetwaarden geeft. De digitale grafiek geeft exacte waarden aan.
 

De meter is voorzien van verschillende zichtbare en hoorbare veiligheidssignalen om alarm te slaan wanneer nodig. Daarnaast is de Megger 1835 voorzien van ingangsbescherming en alarm bij gevaarlijke spanning.Uitgevoerd met een batterij die in minder dan 4 uur opgeladen is en bluetooth functie voor het downloaden van de meetresultaten. Inclusief Megger Software geleverd.
Installatietester huren
installatietester huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Instelbare drempelwaarde
  • nauwkeurigheid van 0,01 Ω!
  • Zonder hulpelektroden
  • Spanningsmeting (True RMS)
  • Indicatie draaiveld
  • Intern geheugen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.