03 808 14 58

HD2070 - Trillings Analyzer

De HD2070 is een portable trillingsanalyzer, die parameters monitort, relevant binnen de regelgeving ter bescherming van werknemers.

Deze meter detecteert snelheid, versnelling en verplaatsing en berekent piekniveaus, trillingsdosis (VDV) en voert statistische analyses uit.

Gemeten data wordt opgeslagen op het intern geheugen of op extern geheugen (tot 2GB). Het is mogelijk om spraakbestanden bij de records op te nemen. Het instrument  kan ook gebruikt worden als audio recorder.

Software wordt meegeleverd om de gelogde data te onderzoeken en analyseren. Ook kan hiermee een aantal standaard meetprogramma’s worden aangemaakt, voor klantspecifieke toepassingen.

Het geheel wordt geleverd als kit, met daarin onder andere de analyzer zelf, 3-assige versnellingsmeter voor hand-arm trilling, 3-assige versnellingsmeter voor whole body trilling en accessoires als passende statieven etc.

 

huur lichaamstrilling analyzer bij Metesco
metesco, hd2070, huur 3kanaals lichaamstrilling, wholebody, hand-arm
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trillingsmeter voor lichaamstrilling
  • Detecteert acceleratie over 3 assen
  • Versnelling, snelheid en verplaating
  • Whole body, hand-arm, gebouw trilling
  • Instrument is aan te sturen via PC
  • ISO8041 - ISO5349 - ISO2631 - IEC61260
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.