03 808 14 58

I.Safe Innovation 2.0 Atex mobiele telefoon

De I.Safe mobile Innovation 2.0 Atex smartphone draait op een Android systeem en is gecertificeerd voor gebruik in explosiegevaarlijke zones tot zone 1/21. De smartphone is robuust en ergonomisch ontworpen voor gebruik in zware omstandigheden.

Het besturingssyteem biedt de mogelijkheid om verschillende apps te downloaden en ook toegang tot bijvoorbeeld e-mail en zakelijke apps. Op deze manier is de gebruiker ook in ATEX zones verbonden.

Het instrument heeft een 5 megapixel camera, waarmee duidelijke foto's kunnen worden gemaakt. Met ingevoegde SIM kaart werkt het instrument als smartphone. Wanneer deze SIM kaart niet wordt ingevoegd, dan fungeert het als foto/video camera.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

atex camera huren, atex telefoon huren
smartphone atex huren zone 1, atex telefoon
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Smartphone voor Atex zone 1
  • Lange batterijduur
  • Gemakkelijk touchscreen
  • 5 Megapixel camera met led flits
  • Helder 3,2" scherm
  • Stof -en waterdicht
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.