03 808 14 58

HT Italia PQA 824 Netanalyzer

De HT Italia PQA 824 is een zeer uitgebreide integrerende power quality analyzer. Hiermee zijn snel energiemetingen te verrichten, is netkwaliteit monitoren en is via de snel te bedienen software geschikt voor een breed publiek. De PQA824 is bestemd voor snelle metingen aan frequentiegestuurde machines en registreert parameters in elektrische spanningsnetten van enkel tot 3 phases.

Het model is volledig ontworpen in Windows CE-omgeving die het mogelijk maakt de analyse van een enorme hoeveelheid gegevens met gemak en ongekende snelheid te verwerken. Geschikt voor meten van energie, harmonischen, pieken, dalen, frequentie enz. Snel bedienbaar innovatief ontwerp voor de meest voorkomende behoeften.

Het instrument wordt geleverd als complete kit met flexibele stroomtangen tot 3000Aac en meetsnoeren voor de spanning. De meegeleverde software is zeer eenvoudig in gebruik en geeft een zeer goed overzicht van de gemeten waarden. U kunt zelf de gewenste parameters selecteren en zo inzoomen op de voor u belangrijke waarden.

Wij hebben deze instrumenten in grote aantallen voorradig en kunnen deze snel leveren op uw locatie. Uiteraard bieden wij ondersteuning bij het toepassen van de instrumenten, mits benodigd.

Huur uw power quality meter bij metesco, fluke netanalyzer huren
Netanalyzer huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Stevige netanalyzer met helder scherm
  • Tot 100 metingen/seconde
  • Meetresultaten opslaan op CF card
  • Geleverd met flexibele tangen tot 3000 Aac
  • Inclusief gemakkelijke software
  • Meet stroom, spanning, vermogen, harmonischen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.