03 808 14 58

Tractel Dynafor LLZ Trekklok

De Tractel Dynafor LLZ load cell van Tractel is de beste in zijn soort op het gebied van prijs/kwaliteit. Net als de andere trekklokken van Tractel Dynafor is hij uiterst geschikt voor het wegen van trekkrachten en hangende lasten.

De Dynafor LLZ trekklok is zeer nauwkeurig met een gespecificeerde afwijking van 0,8% over het gewicht van de totale capaciteit. De informatie is via het geintegreerde display op de trekklok zelf uit te lezen. Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten tussen 250 kilo en 20 ton.

Ook voor deze dynamometers geldt dat wij deze leveren inclusief certificaat en optioneel inclusief sluitigen. Voor aanvullende vragen over dit instrument, dan staan wij u graag te woord.

Inmiddels heeft deze productgroep een metamorfose ondergaan. Eerst is de LLZ vervangen door de LLZ2, wat vooral een verbetering van het originele model is geweest. Inmiddels is ook deze variant weer vervangen, de nieuwst euitvoering vindt u terug als de Dynafor Industrial. 

Huur uw trekklok bij Metesco
Huur uw testklok bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact en lichtgewichte trekklok
  • 20 ton maximale capaciteit
  • ± 0,8% full scale
  • Geïntegreerd display op instrument
  • Geleverd inclusief sluitingen
  • Uitleesbaar in ton, lbs, kN, kg
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.