03 808 14 58

MetFlow TA10 Drukverschil- en Flowmeter

De MetFlow TA10 is ons veelzijdige inregel instrument uit de eigen Metesco productlijn. Het instrument wordt ingezet voor het inregelen van complete HVAC systemen aan de hand van inregelafsluiters of kleppen.

Het instrument is universeel inzetbaar voor afsluiters en kleppen van verschillende merken. Voor welbekende TA kleppen (Tour & Andersson / IMI Hydronic), maar ook merken als Econosto, Danfoss, Honeywell en Herz staan voorgeprogrammeerd. In totaal staan er ongeveer 1200 kleppen in het geheugen, inclusief karakteristieken en een foto. Geen gedoe met kV waarde invoeren, gewoon plug & play.

De berekening van de voorinstelling voor een stranginregelafsluiter vindt automatisch plaats aan de hand van de invoer van het type klep. Uiteraard kan ook gewoon het drukverschil worden gemeten en handmatig een kV-waarde worden ingevoerd.

Het instrument heeft geheugen om ca. 20.000 waarden op te slaan. In combinatie met de software kunt u achteraf eenvoudig analyse uitvoeren over de meetwaarden. De software wordt gratis meegeleverd.

Het instrument wordt geleverd als complete kit met kraan en inregelnippel. Ook wordt er standaard een manual en software meegeleverd. Het instrument kan worden ingesteld op verschillende talen, waaronder Nederlands.

Metesco biedt dit instrument aan voor zowel koop als huur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Koop uw balanceer computer TA
drukverschil en flowmeter huren, ta meter huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meten van verschildruk inregelafsluiters
  • 1200 afsluiters voorgeprogrammeerd met karakteristiek en foto
  • 20+ merken met karakteristieken in geheugen
  • Geheugen voor ca. 20.000 meetwaarden
  • Afwijkende afsluiters ook aan hand van kV waarde in te regelen
  • Geheugen met software voor analyse achteraf
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.