03 808 14 58

Wohler VIS340 - Inspectiecamera

De Wohler VIS340 is een duwcamera voor het maken van video opnamen in leidingwerk vanaf 1.5" of 40mm. Het betreft een duwcamera met een kabellengte aan de camerakop van 20 meter.

Het systeem wordt geleverd in een robuuste koffer met oplaadbare accu en helder TFT kleurenscherm. Het is mogelijk om de beelden op te slaan op de meegeleverde 2GB compact flashcard. De beelden zijn eenvoudig van deze geheugenkaart af te halen, er is verder geen software benodigd om deze beelden te bekijken.

Het systeem maakt heldere beelden, waarmee verstoppingen eenvoudig kunnen worden gedetecteerd. De camerakop is roteerbaar tot 180° en is voorzien van 12 heldere LED lampjes voor een duidelijk beeld.

Vanwege de robuuste koffer, het beperkte gewicht en de beperkte camerakop diameter, een ideaal systeem voor vrijwel alle vraagstukken omtrent leidingwerk en verstoppingen. Voor uitgebreider onderzoek en voor groter bereik, hebben wij de Pearpoint P330 beschikbaar.

Wohler VIS340 - Inspectiecamera
Wohler VIS340 - Inspectiecamera
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Video inspectiecamera systeem voor leidingwerk
  • Waterdichte camerakop met LED verlichting
  • Camerakop 180° draaibaar met toetsen in koffer
  • Lengte kabel 20 meter
  • Camerakop diameter 1.5"
  • Helder 16:9 TFT kleurenscherm
  • Slot voor compact flash kaart
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.