03 808 14 58

HT Italia Geo 416 Aardweerstandstester

Het uitvoeren van een NEN 1010 of de NEN 3140 test  is naast een visuele inspectie zeer belangrijk. Volgens de IEC 60364.6.61 dienen tegenwoordig bepaalde waarden bekend te zijn om de veiligheid te garanderen. Met de Geo 416 is het mogelijk om een breed scala aan metingen af te nemen. Volgens de richtlijnen is het namelijk verplicht om installaties in vaste volgorde te controleren.

Het meten van de aardweerstand is onder anderen mogelijk met de HT Italia GEO 416. Doordat installaties tegenwoordig een stuk complexer zijn legt men sneller de verantwoordelijkheid bij de tester van de elektrische installaties. Het is dus belangrijk om kwalitetief goede testen af te kunnen nemen. Op deze manier kan men controleren of de waarden overeenkomen met de wetgeving.

HT Italia Geo 416 Aardweerstandstester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Aardweerstandmeting met 3 draads methode
  • Aardweerstandmeting met 2 draads methode
  • Bodemweerstandmeting met 4 draads methode
  • Meetbereik 50 kOhm
  • Ruisspanning bepalen
  • Automatisch kalibreren van weerstand testkabel
  • Intern data opslaan
product:sidebar-qrcode
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.