03 808 14 58

Fluke 1664 Installatietester

Hoogwaardige installatietester huren ?

De Fluke 1664C installatietester is een betrouwbaar instrument voor het testen van uw elektrische installaties en systemen. Testen is mogelijk volgens de relevante normen zoals NEN1010.

De Fluke 1664FC installatietester is het enige instrument met 'voorafgaande isolatietest'. Als uw tester herkent dat er een apparaat op het te testen systeem is aangesloten, breekt hij het uw isolatietest af om beschadiging aan systeem te voorkomen. De 1664 FC biedt u Fluke Connect ®, zodat u de testresultaten naar uw smartphone kunt sturen. De functie Auto Test voert zeven tests uit met één druk op een toets, waardoor er minder handmatige aansluitingen nodig zijn en de kans op fouten wordt verkleind bij uw toepassingen.

Auto Test voert 5 vereiste installatietests uit in één cyclus en verkort de testtijd met maximaal 40%. Het zorgt ervoor dat er wordt voldaan aan de regelgeving voor installaties. Het aantal handmatige aansluitingen wordt beperkt, de kans op fouten wordt verminderd en de testtijd wordt verlaagd ten opzichte van eerdere Fluke-modellen.

Optioneel kunnen wij de FEV300 laadpaal testadapterset meeleveren. Ook voor verhuur hebben wij deze beschikbaar.

Verdere kenmerken van dit instrument zijn onder andere:

 • Automatische test voor het meten van de net-/lusimpedantie, de uitschakelstroom/uitschakeltijd van aardlekschakelaars en voor isolatietests, met één druk op één toets.
 • Extra hogestroom-lustmodus. Snellere metingen ten opzichte van lustests met no-trip-modus voor aardlekschakelaars.
 • Unieke nulstellingsadapter voor snelle, betrouwbare en nauwkeurige compensatie voor meet- en netsnoeren
 • Snelle spanningsmeting tussen L-N, L-PE en N-PE met behulp van het netsnoer. Hierbij hoeven de meetaansluitingen niet te worden gewijzigd.
 • Meet tegelijkertijd de uitschakeltijd en uitschakelstroom van aardlekschakelaars (aardlekschakelaar type AC en A)
 • Automatische start van de test voor lus- en aardlekschakelaartests – zodra de netspanning stabiel is, start de test.
 • PASS/FAIL-indicatie voor RCD-testresultaten
 • Bestand tegen een val van 1 meter

Het instrument is compact, licht (minder dan 1,3 kg) en met gevoerde nekriem waardoor u uw handen vrij hebt om de hele dag te testen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de datasheet. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Metesco biedt Fluke installatietesters aan voor verhuur en verkoop en informeert u graag over de mogelijkheden. Ook kunnen wij installatietesters kalibreren met een doorlooptijd van slechts 5 werkdagen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Fluke 1664 Installatietester
Fluke 1664 Installatietester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Gebruiksvriendelijke installatietester
 • Nauwkeurig instrument
 • Automatische testcyclus
 • Uitgebreid geheugen
 • Geleverd met software als complete set
 • Testadapterset laadstations optioneel
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.