03 808 14 58

Universele Testmachine Inspekt Mini 3kN

Een lichtgewicht testmachine bruikbaar voor het tests in het lagere bereik. De tests, tot 3kN, worden uitgevoerd aan proefstukken van onder andere de volgende materialen:

Schuimen, kunststoffen, papier, karton, textiel, elektrotechnische componenten.

Deze gebruiksvriendelijke testmachine garandeert een gemakkelijke manier om standaard- en maatwerk testen voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding af te nemen. Samen met de software LabMaster heeft u snel en betrouwbaar uw resultaten.

Het betrouwbaar afnemen van tests in de UTM Inspekt Mini is verzekerd met de hulp van een weerstandveer in het meetinstrument. Daarnaast is de machine uitgerust met een speciale elektronische sensor waardoor u met klasse 1 nauwkeurigheid volgens DIN EN ISO 7500 in het bereik van 0,8 tot 100% meet.

Alle elementen van de voeding, testmachine en aandrijving zijn verwerkt in de tafelbehuizing. Dit bevat ook de digitale controller voor de bediening en data-acquisitie. Als u extra modules nodig heeft voor specifieke testen of dataverzamelingen hebben zijn speciale modules beschikbaar die u gemakkelijk in de machine kunt schuiven.

De UTM Inspekt Mini kan los gebruikt worden of in combinatie met een PC via usb of lan verbinding. Gebruikt u de machine los dan worden de meetwaarden weergegeven op het ingebouwde scherm. Het is ook mogelijk om een simpele printer aan te sluiten op de UTM om de data direct uit te printen.

Voor hogere capaciteiten hebben wij de Inspekt (1500kN), Inspekt Table (250kN), Inspekt Table Blue (20kN).

 

Universele Testmachine Inspekt Mini 3kN
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaal testmachines tot 3kN
  • Labmaster software leverbaar
  • Specifiek voor materiaaltests in de lage range
  • Zeer nauwkeurig en eenvoudig te bedienen
  • Uitgebreide mogelijkheden in meegeleverde software
  • Leverbaar met verschillende testhoogtes
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.