03 808 14 58

Fluke 10kV Isolatieweerstandstester 1555 te huur!

De isolatieweerstandstesters van Fluke zijn geschikt voor het uitvoeren van isolatietests aan een verscheidenheid aan hoogspanningsapparatuur. U kunt hierbij denken aan motoren, generatoren en schakelinstallaties. Geschikt voor het gehele testspanningsbereik van IEEE 43-2000 en de veiligheidsspecificatie CAT IV 600 V. 

Nauwkeurig isolatieweerstandstests

De Fluke 1555 is geschikt voor het meten van spanningen tot 10kV.  De Fluke 1555 heeft ook een automatische testfunctie die de testtijd verkort en de efficiëntie verhoogt. Het instrument is voorzien van een spanningswaarschuwingssignaal 

Het instrument is voorzien van een accu geschikt het uitvoeren van ± 750 tests. Metingen kunnen worden opgeslagen op het interne geheugen. Met het meetwaardegeheugen en de pc-interface is de 1555 (tot 10 kV) het perfecte instrument voor preventieve en voorspellende onderhoudsprogramma’s. Het instrument is specifiek ontworpen om mogelijke defecten te ontdekken voordat deze werkelijk optreden.

Huren?

Neem vrijblijvend contact met op via onze contactpagina. Meer informatie vindt u op de categorie pagina van onze Isolatieweerstandstesters!

We horen graag van u!

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.