03 808 14 58

Wanneer u in het werk verschillende sensoren en instrumenten wilt inspecteren en kalibreren, zoekt u hiervoor een betrouwbaar meetinstrument. Metesco heeft hiervoor onder andere draagbare Druck en Fluke calibrators beschikbaar. Met de toevoeging van de Fluke 718Ex hebben wij nu de beschikking over een wel heel eenvoudig te bedienen en bovenal eenvoudig mee te dragen calibrator. Het instrument weegt nog geen kilogram!

Deze calibrator heeft een meetbereik tot 7 bar en een meetnauwkeurigheid van ± 0.05% f.s. Met een resolutie van 0.0001 bar is de meetwaarde heel fijn af te lezen. Verder is het instrument voorzien van een ingebouwde druk/vacuümhandpomp met fijnregelaar en afblaasventiel. De fijnregelaar is voor het zeer nauwkeurig afstellen van de gewenste druk.

Zie de productpagina voor meer informatie.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.