03 808 14 58

Brandkranen, ook wel hydranten genoemd, zijn belangrijk voor de brandweer om bluswater te kunnen afnemen. Veelal wordt er bij brandkranen gedacht aan de bekende rode hydranten boven de grond, maar er zijn ook ondergrondse aansluitpunten en specifieke afnamepunten in bijvoorbeeld hoge gebouwen en tunnels.

Een minimum opbrengst dient altijd te worden gegarandeerd met oog op voldoende bluswater in geval van een calamiteit. De Flowmaster 250DL van TSI is een portable hydrant flowmeter en drukrecorder met datalogger voor het aftesten van onder andere deze hydranten en pompen. Een ideaal instrument voor installateurs om tijdens installatie of onderhoud/inspectie de afname te controleren.

Het verkrijgen van een indicatie van de opbrengst, tezamen met de druk op dit afnamepunt, is een belangrijk gegeven en dient jaarlijks te worden gecontroleerd.

  • Metesco biedt deze instrumenten aan voor zowel koop als huur. Uiteraard verzorgen wij ook de service voor deze units.
Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.