03 808 14 58

Metesco is partner van het Engelse Strainstall Ltd. Strainstall is producent van instrumenten en componenten voor het meten van kracht, waaronder het Scotload programma. Scotload is een merk waaronder kracht meetinstrumenten worden geleverd, waaronder Loadcells (compressie & tension), Loadshackles en Running line monitors.

Nadat Scotload in 2016 al 2 prijzen in de wacht sleepte voor zowel 'Beste Product' als 'Beste Software', heeft het merk onlangs wederom een prijs gewonnen. Dit keer tijdens de HazardEx awards for excellence in de category 'Contribution to Safety'.

Scotload levert instrumenten met de unieke Smartload technologie en heeft onlangs hiervoor de certificering voor Atex zone 1 en 2 verkregen. Ook heeft men onlangs certificering voor zowel Amerikaanse als Canadese markt verkregen, waarmee Scotload een unieke positie inneemt in de markt van krachtmonitoring. Zij zijn nu de enige partij die hun producten internationaal gecertificeerd hebben, naar Europese, Amerikaanse en Canadese standaarden.

Vanzelfsprekend is Metesco zeer verheugd met deze nieuwe award en willen wij Scotload nogmaals feliciteren met het behalen hiervan.

De volledige uitslag is hier te vinden:

 

http://www.scotload.com/media/news-and-press-releases/scotload-wins-hazardex-award/

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.